Contact opnemen met SecuSystems B.V.

Toepassing Camerabewaking

Standaard zijn er camerasystemen voor binnen of buitencamera’s die bekabelt worden aangesloten en via uw router extern zichtbaar zijn.

Indien de situatie dit vraagt zijn er speciale installaties mogelijk zoals:

- Een draadloos camerasysteem in een  jachthaven omdat een afstand over water moet worden overbrugd.

- Het plaatsen van camera’s in een lift bij parkeergarages of VVE’s zodat vandalisme kan worden bestreden.

- Een camerasysteem is ook ideaal om onoverzichtelijke of omvangrijke processen te monitoren en te controleren zodat snel ingegrepen kan worden bij calamiteiten en/of onveilige situaties.

- Als aanvulling op toegangscontrole is een speciale LPR camera voor Kenteken -registratie en -controle een perfecte toepassing in parkeergarages.

Installatie:

Secusystems is installateur en Borg gecertificeerd en zal zorg dragen voor een perfecte installatie van uw beveiligingscamera’s, zowel technisch als esthetisch zal de nodige zorg besteed worden zodat uw eisen en wensen worden nagekomen. Indien videoverificatie via een meldkamer gewenst is kunnen wij dit ook voor u verzorgen.

Na de installatie:

Ook na de installatie blijft Secusystems uw partner en wij hebben een landelijke service dienst voor storingen en onderhoud aan uw apparatuur. Een jaarlijks af te sluiten onderhoudcontract is  preventief en voorkomt vaak dure storingen/slijtage.

Extra service:

Speciaal voor bijvoorbeeld VVE’s bieden wij naast preventief onderhoud ook controle van het camerasysteem op afstand en kunnen wij op verzoek calamiteiten zoeken en de gevonden camerabeelden voor u veiligstellen ten behoeve van onderzoek en/of overdragen aan de politie.