Contact opnemen met SecuSystems B.V.

Waarom Camerabewaking

Een camerasysteem is voor beveiliging van mens en goederen, preventie en overzicht, naderhand kijken van er gebeurt is , controle van werknemers en procesbewaking, terreinbewaking, parkeerbeheer etc.

De criminaliteit neemt nog steeds toe en de vraag naar camerabeelden van de mogelijke daders ook. Niet alleen in de Retail maar ook woningen en parkeergarages zijn het doelwit. Om de Politie een handvat te geven zijn goede camerabeelden gewenst en wordt de pakkans vergroot als goede en hoge kwaliteit camerabeelden kunnen worden aangeleverd. De crimineel wil niet graag vastgelegd worden op camera dus heeft het ook een zeer preventieve werking om camerasystemen te plaatsen.

Ook het observeren van medewerkers middels cameratoezicht is zeer populair. Of het nu een winkel, horeca of een fabriek is;  Met een camera installatie kunt u zien wat er gebeurt of gebeurt is. Toezicht op afstand via PC, tablet of mobiele telefoon is standaard op ieder camerasysteem en zo kan ook iemand met meerdere bedrijven of vestigingen op 1 plek overzicht houden via camerabeelden.

Observeren van logistieke zaken in transport of procesbewaking is ook een zeer efficiënte toepassing voor camerasystemen. Dit geeft de mogelijkheid om snel te reageren op veranderingen of calamiteiten in de bedrijfssituatie en geeft veel kostenbesparing binnen procesbewaking en geeft direct of naderhand inzicht in de logistieke trajecten .

Omdat de camerasystemen steeds intelligenter worden ontstaan er ook nieuwe toepassingen en zeer geavanceerde gebruiksmogelijkheden zoals people counting als marketing tool, missing objects om snel alarm te genereren na verdwijning van goederen, tripwire en thermische detectie middels camera’s als aanvulling op terreinbewaking.

Vele mogelijkheden en toepassingen voor een camerasysteem. Ons devies is dan ook:

Vraag om een advies op locatie!

Indien u weet wat u wilt kunt u ook een offerteaanvraag via onze site plaatsen voor een beveiligingscamera.

Contact opnemen