Contact opnemen met SecuSystems B.V.

kluis

Uw kostbaarheden bergt u op in een kluis. Dit is een algemeen bekend product en een kluis is in wezen zal jaren hetzelfde. Een kluis beschermt u tegen schade door diefstal en/of brand.

Kostbaarheden kunnen zijn; juwelen of kunst maar denk ook aan belangrijke papieren of (computer) data. Veelal zal een particulier of bedrijf zelf kiezen voor ene kluis om problemen te voorkomen. Het is echter ook veelvoorkomend dat een verzekeringsmaatschappij vraagt om een (gecertificeerde) kluis om het risico te beperken. Als de verzekerde bedragen hoger zijn of er een verhoogd risico is zal dit vaak het geval zijn.

Secusystems kan u als Borg erkend Technisch Installatiebedrijf hierbij bijstaan. Zowel met levering en plaatsing van de kluis als aanpassing van uw BORG certificaat.

Secusystems heeft alle kluizen in het assortiment: CEN I, CEN II, CEN III, CEN IV, CEN V en CEN VI, maar ook eenvoudige kluizen voor afstorten, afromen of opbergen van documenten en data. Ons moederbedijf Merlin Technology heeft ook een compleet assortiment aan kluizen en geldverwerkende apparatuur.

 

 

U kunt contact met ons opnemen via de website, via info@secusystems.nl of bellen met 0346 261206

Laatste nieuws


Support