Contact opnemen met SecuSystems B.V.

CCTV-systeem

Cctv werkt ook preventief!

Een CCTV-systeem (close circuit tv) kan zowel preventief als correctief (bv verborgen) worden toegepast. Bij verborgen camera's dient u er wel rekening mee te houden dat de beelden die u hierbij verkrijgt niet gebruikt kunnen worden bij een rechtzaak of aangifte. Het verdient aanbeveling om altijd aan te kondigen dat u een CCTV-systeem heeft en dat mensen worden gefilmd.

Belangrijk is om het CCTV-systeem aan te kondigen met stickers of borden. Dit is verplicht en maakt u positie in geval van een rechtzaak of aangifte een stuk sterker. Secusystems zal altijd uw CCTV-systeem opleveren inclusief stickers.

De systemen die Secusystems levert zijn allemaal (dus ook de analoge) geschikt om aan te sluiten op internet en u kunt overal ter wereld uw CCTV-systeem bekijken.

Ook voor de installatie van uw CCTV-systeem zit u goed bij Secusystems; professioneel uitgevoerde installatie in het hele land tegen een scherp tarief zorgt ervoor dat u het beste rendement uit uw CCTV-systeem haalt.

Op onze website kunt u alle producten vergelijken om tot de keuze te komen voor een alarmsysteem of een CCTV-systeem. Bestellen via de website is niet mogelijk. We willen graag even kort contact met u om te bepalen of de juiste keuze wordt gemaakt.

Bel ons voor telefonisch advies of een afspraak op uw locatie voor advies en informatie. Indien u weet wat u wilt kunt u ook een offerteaanvraag via onze site plaatsen voor een beveiligingscamera.

U kunt ons altijd even bellen op 0346 261206 of mailen op info@secusystems.nl. Als u het contactformulier invult zullen wij u bellen of mailen.

Laatste nieuws


Support