Contact opnemen met SecuSystems B.V.

Camerasysteem via internet

Onze camerasystemen kunt u altijd via internet overal ter wereld bekijken. Er is geen nodzaak om een monitor naast de recorder te hebben. Maar ook om beelden op de telefoon/ipad te bekijken is een camerasysteem via internet de oplossing.

  • Overal ter wereld te bekijken
  • Op uw smartphone en tablet
  • Voor Android en iOs

Een camerasysteem via internet stelt u in staat om beelden terug te zoeken of op te slaan of te exporteren (bv ten behoefte van aangifte bij de politie). De systemen die Secusystems levert zijn allemaal (dus ook de analoge) geschikt om te gebruiken als camerasysteem via internet.

Op onze website kunt u alle producten vergelijken om tot de keuze te komen voor een systeem voor camerabeveiliging. Bestellen via de website is bewust niet mogelijk. We willen graag kort contact met u om te bepalen of de juiste keuze wordt gemaakt voor uw specifieke situatie.

Bel ons voor advies of een afspraak op uw locatie. Indien u weet wat u wilt kunt u ook een offerteaanvraag via onze site plaatsen.

U kunt ons bellen op 0346 261206 of mailen op info@secusystems.nl. Als u het contactformulier invult zullen wij u bellen of mailen.

Laatste nieuws


Support