Contact opnemen met SecuSystems B.V.

Camerasysteem

Camerabewaking werkt ook preventief!

Een camerasysteem kan zowel preventief als correctief (bv verborgen) worden toegepast. Bij verborgen camera's dient u er wel rekening mee te houden dat de beelden die u hierbij verkrijgt niet gebruikt kunnen worden bij een rechtzaak of aangifte. Het verdient aanbeveling om altijd aan te kondigen dat u een camerasysteem heeft en dat mensen worden gefilmd.

Een camerasysteem bestaat uit 1 of meedere videocamera's, een videorecorder (DVR) en een afkijk monitor.

Camerabeelden live bekijken !

De systemen die Secusystems levert zijn allemaal (dus ook de analoge) geschikt om aan te sluiten op internet en u kunt overal ter wereld uw camerasysteem bekijken.

Op onze website kunt u alle producten vergelijken om tot de keuze te komen voor een alarmsysteem of een camerasysteem. Bestellen via de website is bewust niet mogelijk. We willen graag even kort contact met u om te bepalen of de juiste keuze wordt gemaakt in uw specifieke situatie.

Vraag advies bij keuze beveiligsapparatuur !

Bel ons voor telefonisch advies of een afspraak op uw locatie voor advies en informatie. Indien u weet wat u wilt kunt u ook een offerteaanvraag via onze site plaatsen voor een beveiligingscamera.

U kunt ons altijd even bellen op 0346 261206 of mailen op info@secusystems.nl. Als u het contactformulier invult zullen wij u bellen of mailen.

Laatste nieuws


Support