Contact opnemen met SecuSystems B.V.

Camerainstallatie

Camerabewaking werkt ook preventief!

Een Camerainstallatie kan zowel preventief als correctief (bv verborgen) worden toegepast. Bij verborgen camera's dient u er wel rekening mee te houden dat de beelden die u hierbij verkrijgt niet gebruikt kunnen worden bij een rechtzaak of aangifte. 

Camerabewaking kenbaar maken!

Belangrijk is om het Camerainstallatie aan te kondigen met stickers of borden. Dit is verplicht en maakt u positie in geval van een rechtzaak of aangifte een stuk sterker. Secusystems zal altijd uw camerainstallatie opleveren inclusief stickers.

De systemen die Secusystems levert zijn allemaal (dus ook de analoge) geschikt om aan te sluiten op internet en u kunt overal ter wereld uw camerainstallatie bekijken.

Adviseur in camerasystemen !

Op onze website kunt u alle producten vergelijken om tot de keuze te komen voor een alarmsysteem of een camerainstallatie. Bestellen via de website is niet mogelijk. We willen graag even kort contact met u om te bepalen of de juiste keuze wordt gemaakt.

Bel ons voor telefonisch advies of een afspraak op uw locatie voor advies en informatie. Indien u weet wat u wilt kunt u ook een offerteaanvraag via onze site plaatsen voor een beveiligingscamera.

U kunt ons altijd even bellen op 0346 261206 of mailen op info@secusystems.nl. Als u het contactformulier invult zullen wij u bellen of mailen.

Laatste nieuws


Support