Contact opnemen met SecuSystems B.V.

Bewakingscamera

Secusystems is voor een bewakingscamera uw partner. Een bewakingscamera wordt gebruikt als onderdeel van een volledig camerasysteem.  Er zijn verschillende merken leverbaar, van verschillende kwaliteiten en met diverse specificaties.

Een bewakingscamera wordt aangesloten op een Digitale Video Recorder (DVR). Een DVR kan vervolgens aan het Internet worden aangesloten zodat u uw bewakingscamera overal te wereld kunt bekijken via uw PC/telefoon/pda. 

Secusystems is naast leverancier vooral ook uw installateur; professioneel uitgevoerde installatie in het hele land tegen een scherp tarief zorgt ervoor dat u het beste rendement uit uw bewakingscamera haalt.

Op onze website kunt u alle producten vergelijken om tot de keuze te komen voor een alarmsysteem of een bewakingscamera. Bestellen via de website is bewust niet mogelijk. We willen graag even kort contact met u om te bepalen of de juiste keuze wordt gemaakt in uw situatie.

Bel ons voor telefonisch advies of een afspraak op uw locatie. Indien u weet wat u wilt kunt u ook een offerteaanvraag via onze site plaatsen voor een beveiligingscamera.

U kunt ons altijd even bellen op 0346 261206 of mailen op info@secusystems.nl. Als u het contactformulier invult zullen wij u bellen of mailen.

Laatste nieuws


Support