Contact opnemen met SecuSystems B.V.

Beveiligingscamera

Uw partner in beveiligingsapparatuur

Secusystems is óók voor een beveiligingscamera uw partner. Een beveiligingscamera wordt gebruikt als onderdeel van een volledig camerasysteem. Er zijn verschillende merken leverbaar, van verschillende kwaliteiten en met diverse specificaties.

Een beveiligingscamera is een analoge of digitale camera die wordt aangesloten op een Digitale Video Recorder (DVR). Een DVR kan vervolgens aan het Internet worden aangesloten zodat u uw beveiligingscamera overal te wereld kunt bekijken via uw PC/telefoon/pda. U kunt ook kiezen voor een beveiligingscamera gebaseeerd op IP. Deze systemen kunnen een hogere kwaliteit behalen maar zijn doorgaans ook wat duurder.

Uw installateur van beveiligingsapparatuur

Ook voor de installatie van uw beveiligingscamera zit u goed bij Secusystems; professioneel uitgevoerde installatie in het hele land tegen een scherp tarief zorgt ervoor dat u het beste rendement uit uw beveiligingscamera haalt.

Op onze website kunt u alle producten vergelijken om tot de keuze te komen voor een alarmsysteem of een beveiligingscamera. Bestellen via de website is bewust niet mogelijk. We willen graag even kort contact met u om te bepalen of de juiste keuze wordt gemaakt. Een locatiebezoek is vaak ook aan te bevelen.

Uw adviseur van beveiligingsapparatuur

Bel ons voor telefonisch advies of een afspraak op uw locatie voor advies en informatie. Indien u weet wat u wilt kunt u ook een offerteaanvraag via onze site plaatsen voor een beveiligingscamera.

U kunt ons altijd even bellen op 0346 261206 of mailen op info@secusystems.nl. Als u het contactformulier invult zullen wij u bellen of mailen.

Laatste nieuws


Support