Contact opnemen met SecuSystems B.V.

Bandit

Het doel van een alarminstallatie !

Het doel van een alarminstallatie is het detecteren en doormelden van een eventuele inbraak.

Deze melding gebeurt conventioneel via een alarmsirene, knipperlicht en/of automatische telefoonmelding naar een meldkamer. In de praktijk blijken deze meldingen prima te voldoen, maar de daarop volgende menselijke interventie volgt dikwijls pas na een aanzienlijk aantal minuten.

Inbrekers weten dit en maken van deze tijdspanne gebruik om snel de meest waardevolle goederen te stelen en tijdig weg te komen.

Wat je niet ziet kan je ook niet stelen!

Een Bandit mistgenerator biedt een unieke en actieve oplossing voor dit probleem. Deze is in staat om in slechts enkele seconden een groot kantoor, winkel of andere ruimte totaal te vullen met een ondoorzichtige mist. De mist uit de Bandit mistgenrator voorkomt dat personen deze ruimte betreden tot gedurende ruim tien minuten na het afgaan van het alarm. Het is immers onmogelijk een hand voor ogen te zien. De mist van de Bandit mistgenerator is kleurloos en laat na het optrekken geen sporen na. De uitgestoten mist en de eventuele binnensirene zorgen dat de ogen en oren van de ongewenste bezoeker(s) nog nauwelijks functioneren.

De Bandit mistgenerator wordt geplaatst in de ruimte(s) die de meest waardevolle zaken bevatten. Zodoende wordt op een effectieve wijze de schade beperkt tot een strikt minimum.

De voornaamste criteria voor een efficiënte bescherming via een Bandit mistgenerator:

  • Betrouwbaarheid: ook als het toestel jaren stilstaat moet het bij een aangelegd alarmsignaal altijd en onmiddelijk werken.
  • Capaciteit: de Bandit mistgenerator moet binnen 10 seconden de bedoelde ruimte volledig vullen. Vanaf het moment dat een indringer beseft dat hij gedetecteerd is (bijvoorbeeld door middel van sirene) beslist hij binnen enkele seconden om door te gaan of niet. Als eenmaal de beslissing is gevallen om toch door te gaan is een gemiddelde indringer nog maar moeilijk tegen te houden
  • Dichtheid van de mist: de dichtheid (opaciteit) van de mist mag geen zicht toelaten van meer dan 35 cm. Bij een te geringe dichtheid wordt de indringer hooguit vertraagd in zijn daad, maar kan deze mogelijk toch succesvol uitvoeren.

Kies enkel voor een goede mistgenerator, die de bedoelde ruimte binnen maximaal 10 seconden vult en dit bij een maximale zichtbaarheid van 30 cm.

De Bandit mistgenerator heeft een bewezen staat van dienst en voldoet ruimschoots aan alle eisen die aan een serieuze beveiligingsmistgenerator gesteld worden.

U kunt contact met ons opnemen via de website, via info@secusystems.nl of bellen met 0346 261206

Laatste nieuws


Support